SnoScoot ES

https://www.yamaha-motor.eu/eu/en/snowmobiles/youth/pdp/snoscoot-es-2024/

Sobib ideaalselt lapsele ja noorukile

Kui meie kliendid räägivad, siis me kuulame - ja selle tagajärjel sündiski SnoScoot-i kontseptsioon. See tähelepanuväärne mootorkelk on loodud pakkuma kiireid, lõbusaid ja taskukohaseid mootorkelguseiklusi noorematele (8+) või väiksemat kasvu inimestele (kuni 155 cm). SnoScoot on suurepärane näide meie üle 50 aasta jooksul saadud kogemuste realiseerimisest maailma kõige paremate mootorkelkude ehitamisel.

Mõeldud lastele ja noortele

Tänu istmeasendile ja ergonoomikale, mis aitab hoida sõitjat keskel ja püsti - nii on masina tasakaalu lihtsam säilitada, tagades suurepärase juhitavuse ja kontrolli. SnoScoot pakub head jõudlust ning täiuslikku tasakaalu vilkuse ja stabiilsuse vahel, mis garanteerib algajatest sõitjatele põnevuse koos enesekindlusega.

Suurepärane välimus ja mugav sõitmine

SnoScoot on loodud lõbutsemiseks – puhtajooneline ja lihtne. Sellepärast on SnoScoot-il stiilne silmatorkav värvilahendus ja praktilised luksused, nagu mugav ja piisavalt lai jalaruum, laiad suusad, mugav iste ja nii olulised saanisõidust maksimaalse naudingu saamiseks - elektrikäivitus ja kätesoojendid!

Tõsine tagavedrustus

Kuna täiustatud šassii disain ja täpne juhitavus on suurte Yamaha mootorkelkudele analoogne, pidi ka tagavedrustus olema sarnaselt võimekas. SnoScooti jaoks töötati välja liugsiiniga vedrustussüsteem koos terasest hüdraulilise amortisaatoriga ja reguleeritava eelkoormusega torsioonvedruga.

Yamaha kvaliteet ja DNA

Kuigi kiirus on tahtlikult tagasihoidlik, on see Yamaha mootorsaani iga detail, selle jõuallikas, šassii, vedrustus, suusad ja veosüsteemid ehitatud sama kõrgete kvaliteedi- ja ohutusstandardite järgi nagu meie legendaarsed täissuuruses mudelid. Seega pole paremat viisi saanisõidu õppimiseks ja talve nautimiseks.

Tugev, töökindel ajami- ja pidurisüsteem

Sõidetavus, sitkus ja vastupidavus on mootorkelgu jaoks üliolulised. Selle pärast on SnoScootil tsentrifugaalne CVT-sidur, mis on ühendatud spetsiaalse rihmaga täielikult suletud lõppajamiga - see on kerge ja peaaegu hooldusvaba süsteem. Veovõllil olev Hayes-i hüdrauliline ketaspidur tagab pidurdusjõu.

Ees toimub palju

Ronige SnoScooti pardale ja leiate sealt snocross-stiilis juhtraua, spetsiaalselt disainitud roolisüsteemi, kerged suusad ja korraliku "täiskasvanu" topeltõõtshoova esivedrustuse - see tagab lõbusa viisi noortele oma oskusi lihvida! Spetsiaalsetel disainitud suuskadel on kitsenevad otsad, et tagada ülitäpne juhtimine ja suurepärane liuglemine.

Sitke Camso® veolint

Need sitked ja vastupidavad veolindid on Yamaha kiireimate ja ekstreemsemate mootorsaanide osaks olnud nii kaua, kui me neid mäletame, nii et loomulikult on SnoScootil spetsiaalne Camso® Cobra™ veolint, mis pakub meie noorematele sõitjatele parimat võimalikku haardumist lumel - see mängib üliolulist rolli masina juhitavuse täpsusel.

Elektriline käivitus ja sujuv Yamaha võimsus

Suur kiirus ei ole SnoScooti jaoks esmatähtis, kuid Yamaha sujuv, vaikne ja töökindel 200 cm3 4-taktiline mootori võimsus on umbes 10 hj ja tipkiirus 50 km/h, seega pole ka igav! Mikuni CV karburaator külmkäivituse hõlbustamiseks, elektrooniline süüde ja impulssjuhtimisega kütusepump täiustavad terviklikust.

Hind

4 990.00 €6 300.00 €

Garantii 2 aastat
Mootor 4-takti, 1-silinder
Kubatuur 192cc
Võimsus N/A
Jahutus õhk
Toitesüsteem karburaator
Starter N/A
Ülekanne / käike variaator / automaat
Amordikäik: ees / taga 114mm / 216mm
Vedrustus / amordid ees Double Wishbone / Hydraulic Twin Tube
Vedrustus / amordid taga Slide-rail, adjustable torsion spring / Hydraulic Twin Tube
Suuskade vahe 775mm
Lint / mõõdud LxPxK Cobra /254x2363x25mm
Mõõdud PxLxK 2134x914x914mm
Esitulede võimsus / tüüp 12V/55W
Kütusepaak 8,33L

Kui ostad Yamaha, võid olla kindel, et saad suurepärase toote, mille puhul on tipptasemel kvaliteet ja usaldusväärsus standardvarustuses.

Küsi pakkumist, järelmaksu, Teid aitab müügikonsultant:

Ott Kopti Tel:+372 55537333 / e-mail: ott@yamaha.ee 
Maria Romanova tel.+372 58482199 maria@yamaha.ee
Lauri Lill Tel: +372 5016673 / e-mail: lauri@yamaha.ee 

Kauba transport koju: https://www.yamahakeskus.ee/muuk

◾ Võimsus 10hj, tippkiirus 50km/h
◾Loodud vähemalt 8+ aastastele ja kuni 155 cm pikkustele sõitjatele
◾Yamaha kvaliteet - nagu täiskasvanu oma!
◾Suurepärane sõiduasend - tasakaalu ja kontrolli saavutamiseks
◾Vaikne mootor - Yamaha 200cc 4-taktiline OHV
◾ Elektriline starter - lihtne lastele ja noorukitele
◾Käesoojendused mugavaks lõbutsemiseks
◾Topelt õõtshoovadega esivedrustus ja plastist suusad
vastupidav Camso® Cobra ™ veolint
◾Hüdrauliline ketaspidur ja tsentrifugaalne CVT
◾Kergekaaluline